Ο Mel Gibson ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα από τα πιο φιλόδοξα project της καριέρας του, αφού βρέθηκε στην Ευρώπη για να αναζητήσει  τοποθεσίες για το sequel του βιβλικού έπους του 2004 The Passion of the Christ. Σύμφωνα με τον διευθυντή της Επιτροπής Κινηματογράφου της Aπουλία, ο Gibson περιόδευσε στη Μάλτα με μια ομάδα παραγωγής προτού κατευθυνθεί στη νότια ιταλική περιοχή της Απουλίας, όπου σημείωσε τις αρχαίες πόλεις Ginosa, Gravina Laterza και Altamura.

Ο Alan Nierob, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Gibson, θέλει να δημιουργήσει προσδοκίες υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η συνέχεια του The Passion of the Christ βρίσκεται στα πρώτα στάδια δημιουργίας του. «Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι πρόσφατα έγινε αναζήτηση τοποθεσιών», είπε ο Nierob στο Variety, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν πολλά να συζητηθούν σε αυτό το αρχικό στάδιο».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Gibson δουλεύει εδώ και χρόνια το σενάριο του Passion of the Christ: Resurrection μαζί με τον σεναριογράφο του Braveheart, Randall Wallace. Αντί να βιαστεί με τη δημιουργική διαδικασία, ο Gibson προτιμά να πάρει το χρόνο του, γνωρίζοντας ότι η συνέχεια της ιστορίας που ξεκίνησε στο The Passion Of The Christ χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Σε μια συνέντευξη ο Gibson είπε ότι το σενάριο έχει ολοκληρωθεί και ο Jim Caviezel επιστρέφει για να επαναλάβει τον ρόλο του ως Ιησούς Χριστός.

Το δράμα εποχής του Gibson, The Passion Of The Christ, απεικονίζει τις τελευταίες δώδεκα ώρες της ζωής του Ιησού από τη Ναζαρέτ την ημέρα της σταύρωσής του στην Ιερουσαλήμ. Ο Gibson ανέφερε ότι το The Passion Of The Christ: Resurrection δεν είναι μια γραμμική αφήγηση, αλλά θέλει να αντιπαραβάλει το κεντρικό γεγονός με άλλα θέματα κοιτάζοντας το μέλλον του Σωτήρα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured