Ο Steven Knight, δημιουργός του Peaky Blinders, χαρακτήρισε «συναρπαστικό» το καστ της επερχόμενης spin-off ταινίας.

Ο Barry Keoghan έχει ήδη επιβεβαιωθεί από το Netflix ότι θα συμμετέχει στην ταινία του Knight μαζί με τον Cillian Murphy και τη Rebecca Ferguson.

Η επερχόμενη ταινία έχει περιγραφεί ως «επική συνέχεια του πολυβραβευμένου έπους των γκάνγκστερ». Θα το διευθύνει ο Tom Harper, ο οποίος σκηνοθέτησε πολλά επεισόδια της πρώτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς.

Ο Knight αποκάλυψε σε συνέντευξη τον περασμένο Απρίλιο ότι τα γυρίσματα για την ταινία Peaky Blinders θα ξεκινούσαν εκείνο τον μήνα.

Όσο για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές, εξήγησε: «Πιστεύω ότι η ταινία θα είναι ένα βήμα παραπάνω και είναι υπέροχο που οι θαυμαστές του Peaky θα μπορούν να συναντηθούν σε ένα μέρος και να την παρακολουθήσουν.»

«Ο προϋπολογισμός θα είναι μεγαλύτερος, αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι τελειώνουμε αυτό το κεφάλαιο, θα προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Cillian [Murphy] είναι πραγματικά έτοιμος για αυτό. Οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσει τα γυρίσματα».

«Ανακοινώσαμε τη Rebecca Ferguson, ανακοινώσαμε τον Barry Keoghan, έχουμε μερικές ακόμη ανακοινώσεις που έρχονται», είπε ο Knight στο Συνέδριο της Royal Television Society στο Λονδίνο. «Διαδραματίζεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι πολύ καλό».

Πρόσφατα, ο Keoghan μίλησε για τον ρόλο του στην επερχόμενη ταινία, λέγοντας ότι είναι «ενθουσιασμένος αλλά και αγχωμένος» μιας και είναι μεγάλος fan της σειράς αλλά και του ίδιου του Cillian Murphy.

Η έκτη και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders προβλήθηκε το 2022.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured