Κι όμως, ο Ted Lasso δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η Apple TV+ έχει προγραμματίσει και τέταρτη σεζόν της σειράς, παρά τις αρχικές δηλώσεις των συντελεστών, που είχαν αφήσει να εννοηθεί πως η τρίτη σεζόν ήταν και η τελευταία.

Το 2022 ο Jason Sudeikis, που είναι πρωταγωνιστής και συνδημιουργός της σειράς είχε πει σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly: «Η ιστορία που αφηγούμαστε τώρα -στην τρίτη σεζόν- είναι η ιστορία που γνωρίζω και εγώ. Χαίρομαι που η Apple TV+ συμφώνησε να πληρώσει για αυτές τις τρεις σεζόν.», υπονοώντας πως δεν υπήρχε πλάνο για συνέχεια.

Ο συνεργάτης του Bill Lawrence, από την πλευρά του, είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος θα ήθελε πάρα πολύ να συνεχιστεί η ιστορία, αλλά η τελική απόφαση ανήκε στον Sudeikis, καθώς εκείνος θα έπρεπε να ξεβολευτεί και να μετακομίσει μαζί με όλη του την οικογένεια, για τα γυρίσματα της νέας σεζόν.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό τηλεοπτική σειρά ακολουθεί την πορεία ενός προπονητή κολεγιακής ομάδας αμερικανικού φούτμπολ από το Kansas, ο οποίος προσλαμβάνεται από μια ομάδα της Premier League (Richmond AFC) και προσπαθεί να την εμψυχώσει και να την καθοδηγήσει, ξέροντας στα αλήθεια ελάχιστα από ποδόσφαιρο.

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν Ted Lasso αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2025.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured