Τρία ολόκληρα χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση του πρότζεκτ, η μίνι σειρά του Alfonso Cuarón (Gravity, Children of Men, Roma) επιτέλους έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Disclaimer, με πρωταγωνίστρια την Cate Blanchett, θα έχει διάρκεια 7 επεισοδίων και θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο Apple TV+, με διπλό επεισόδιο. Νωρίτερα, μέρος των επεισοδίων θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Βενετίας παρουσία τόσο του σκηνοθέτη, όσο και της πρωταγωνίστριας. 

Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Renée Knight, το Disclaimer παρακολουθεί την ιστορία της Catherine Ravenscrof, μίας δημοσιογράφου, γνωστής για τα τα ερευνητικά της ντοκιμαντέρ, τα οποία ξεσκεπάζουν σκάνδαλα γύρω από απυρόβλητα ιδρύματα και δημόσια πρόσωπα. Διαβάζοντας το βιβλίο ενός χήρου συγγραφέα, η Ravenscrof συνειδητοποιεί ότι το κείμενο τη φωτογραφίζει και έρχεται αντιμέτωπη με το σκοτεινό παρελθόν που νόμιζε πως είχε αφήσει πίσω της.

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι Kevin Kline και Sacha Baron Coen, ενώ πίσω από το soundtrack βρίσκεται ο αδελφός της Billie Eilish, Finneas O'Connell.

Δείτε το official teaser του Disclaimer παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured