«Κυρίες και κύριοι,
Ναι, έχω εμφύσημα εξαιτίας των πολλών πολλών χρόνων που καπνίζω. Πρέπει να πω ότι απολάμβανα το κάπνισμα πάρα πολύ και λατρεύω τον καπνό -τη μυρωδιά του, το να ανάβω τσιγάρα και να τα καπνίζω-, υπάρχει όμως ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσω από αυτού του είδους την απόλαυση, και το τίμημα είναι το εμφύσημα. Εδώ και πλέον δύο χρόνια έχω εγκαταλείψει το κάπνισμα. Πρόσφατα υποβλήθηκα σε μια σειρά από τεστ και τα καλά νέα είναι πως βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα, εκτός από το εμφύσημά μου. Είμαι περιχαρής και δεν θα αποσυρθώ ποτέ.Θέλω να ξέρετε όλοι ότι εκτιμώ πραγματικά την ανησυχία σας.
Σας αγαπώ, Ντέιβιντ»

Με αυτό το σημείωμα, ο David Lynch καθησύχασε μέσω Twitter τους fans του, που είχαν θορυβηθεί μετά από πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Sight & Sound, στην οποία είχε δηλώσει πως λόγω του εμφυσήματός του τα τελευταία δύο χρόνια, προκειμένου να αποφύγει τα κρυολογήματα και τον COVID, είναι συνεχώς κλεισμένος σπίτι, πράγμα το οποίο σημαίνει πως ενδεχομένως δεν θα μπορέσει να κάνει νέα ταινία ποτέ ξανά.

Οι ιατρικές του εξετάσεις ευτυχώς έφεραν καλύτερα αποτελέσματα από εκείνα που περίμενε, κι έτσι το πλάνο «συνταξιοδότησης» αναβάλλεται επ'αορίστον.

Τελευταίο ολοκηρωμένο πρότζκτ του 78χρονου επιδραστικού σκηνοθέτη ήταν το Twin Peaks: The Return για το δίκτυο Showtime, το 2017.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured