Μαρία Χαμηλάκη

Ο Kanye West αποκάλυψε ότι έχει ένα νέο άλμπουμ στα σκαριά, με τίτλο Bully, ενώ έδωσε μια γεύση από αυτό, ερμηνεύοντας live το νέο του κομμάτι, "Beauty and the Beast", σε μια εκδήλωση στην Κίνα.

Η ανακοίνωση έλαβε χώρα στο στάδιο Wuyuan River της Κίνας στο Haikou, στις 28 Σεπτεμβρίου όταν ο ράπερ, ο οποίος τώρα αποκαλείται Ye, ερμήνευσε ένα κομμάτι από το νέο του άλμπουμ, το οποίο σηματοδοτεί την νέα του δισκογραφική δουλειά, μετά το Donda του 2021. 

Ο West είπε στο πλήθος "Έχω ένα νέο άλμπουμ, λέγεται Bully και αυτό το τραγούδι ονομάζεται "Beauty and the Beast". Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα το άλμπουμ ή το κομμάτι που παρουσιάστηκε.

Πάνω σ' ένα απαλό ορχηστρικό με ηλεκτρική κιθάρα, ο West τραγουδά: "I still think about it every night and day to try to stay away, to keep my audience / Don’t take this disrespect, I’m sitting here trying to redirect". 

O Kanye West κυκλοφόρησε το συνεργατικό του άλμπουμ με τον Ty Dolla $ign, Vultures 1 -χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο  ¥$- τον Φεβρουάριο, με το δεύτερο μέρος Vultures 2 να ακουλουθεί τον Αύγουστο.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured