Ναταλία Πετρίτη

Η επικείμενη εμφάνιση των Gojira στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ανακοινώθηκε μέσω τοπικής εφημερίδας του Παρισιού, Le Parisien! Οι Gojira θα εμφανιστούν μαζί με τη λυρική τραγουδίστρια Marina Viotti και είναι επίσημα το πρώτο metal συγκρότημα που θα εμφανιστεί ποτέ σε τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων!

Για τους λιγότερο μυημένους, οι Gojira είναι γαλλικό heavy metal συγκρότημα από το Οντρές με ρεκόρ πωλήσεων και δύο υποψηφιότητες για βραβείο GRAMMY. Είναι γνωστοί για το προοδευτικό και τεχνικό death metal ύφος τους με στίχους πνευματικούς, φιλοσοφικούς και ενίοτε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους.

Με πορεία μεγαλύτερη των δύο δεκαετιών, οι Gojira έχουν εμπλακεί σε ακτιβισμό για το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των ζώων. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο γαλλικό συγκρότημα που βρέθηκε στην κορυφή του Billboard Hard Rock Albums chart και κατέχουν το ρεκόρ για τη δυνατότερη συναυλία (σε ήχο) που έχει καταγραφεί ποτέ στο Stade de France.

Αναμφίβολα λοιπόν είναι μία ιστορική στιγμή για την metal σκήνη και σας συμβουλεύουμε να μην την χάσει κανείς!

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού είναι προγραμματισμένη για σήμερα 26 Ιουλίου, στις 7:30 μ.μ. ώρα Παρισιού, ή 6:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή