Ναταλία Πετρίτη

Αβέβαιο φαίνεται πως είναι το μέλλον των Tenacious D μετά τα χιουμοριστικά σχόλια του Kyle Gass σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Donald Trump, με τον Jack Black να ακυρώνει τις υπολειπόμενες εμφανίσεις της περιοδείας τους, δηλώνοντας επίσης πως όλα τα μελλοντικά δημιουργικά πλάνα τους βρίσκονται για την ώρα στον πάγο.

Τα σχόλια του Gass ακούστηκαν κατά τη διάρκεια συναυλίας της μπάντας στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, με τον Black να δηλώνει στη συνέχεια: «Δεν θα προέτρεπα ποτέ το hate speech και δεν θα ενθάρρυνα την πολιτική βία σε οποιαδήποτε μορφή».

Ο ίδιος συνέχισε: «Μετά από πολλή σκέψη, δεν νιώθω πλέον πως είναι κατάλληλη κίνηση να συνεχίσει η περιοδεία των Tenacious D tour και όλα τα μελλοντικά μας δημιουργικά πλάνα μπαίνουν στον πάγο. Ευχαριστώ τους θαυμαστές μας για την υποστήριξη και την κατανόηση».

Στο δικό του statement, ο Gass ανέφερε: «Αυτά που είπα αυθόρμητα στη σκηνή την Κυριακή το βράδυ ήταν εξαιρετικά ακατάλληλα, επικίνδυνα και ένα φρικτό λάθος. Δεν υποστηρίζω τη βία με κανέναν τρόπο, σε οποιαδήποτε μορφή και ενάντια στον οποιονδήποτε. Αυτό που συνέβη ήταν μια τραγωδία και ζητώ συγγνώμη για την απίστευτη έλλειψη κριτικής. Προφανώς απολογούμαι προς όσους απογοήτευσα και πραγματικά μετανιώνω για τον πόνο που προκάλεσα».

Σημειώνεται ότι ο Gass γιόρταζε το βράδυ της Κυριακής τα 64α γενέθλιά του με μια τούρτα on stage και όταν ο Black του είπε να κάνει μια ευχή, εκείνος αποκρίθηκε «μην αστοχήσετε με τον Trump την επόμενη φορά». Το εν λόγω σχόλιο ήρθε λιγότερες από 24 ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, κατά τη διάρκεια ομιλίας στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας στο Butler της Pennsylvania. Ένα άτομο από το κοινό σκοτώθηκε, ενώ η ασφάλεια του Trump εξουδετέρωσε και τον σκοπευτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή