Ναταλία Πετρίτη

Το νέο single του επερχόμενου δίσκου της με τίτλο My Method Actor κυκλοφόρησε η Nilüfer Yanya, το οποίο φέρει τον τίτλο Call It Love”. Αυτό είναι το τρίτο δείγμα δουλειάς από το νέο της LP, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από τη Ninja Tune. Δείτε πιο κάτω το visualizer του νέου track.

«Χρειάζεται μια ιδιαίτερη γενναιότητα για να εμπιστεύεσαι πλήρως το ένστικτό σου», δήλωσε η Yanya σχετικά με την έμπνευση πίσω από το κομμάτι. «Έχει να κάνει με το να επιτρέπεις στο κάλεσμά σου να σε οδηγήσει κάπου. Να του επιτρέπεις να σε καταβροχθίσει και να σε καταστρέψει».

Το περασμένο Απρίλιο, η Yanya κυκλοφόρησε το πρώτο single του My Method Actor με τίτλο “Like I Say (I Runaway)”. Η επίσημη ανακοίνωση για τον δίσκο ήρθε ωστόσο τον Ιούνιο. Η εν λόγω κυκλοφορία θα είναι μάλιστα η πρώτη για την καλλιτέχνιδα στη Ninja Tune. Το “Like I Say (I Runaway)” ήταν το πρώτο δείγμα νέας μουσικής της Yanya μετά την κυκλοφορία του sophomore full-length δίσκου της, Painless.

Το My Method Actor δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την creative partner της, Wilma Archer, ενώ η σύλληψη και η ηχογράφηση των 10 κομματιών του πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, το Eastbourne και την Ουαλία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή