Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε ο πρώτος και πολυαναμενόμενος solo δίσκος της Beth Gibbons, Lives Outgrown, που αποτελείται από 10 κομμάτια. 16 ολόκληρα χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο των Portishead, το Lives Outgrown έρχεται ως ένας βαθιά υπαρξιακός δίσκος με θεματικές γύρω από το περιβάλλον, την καταστροφή, την ελπίδα και τη ζήλεια. Σύμφωνα με την ίδια τη Gibbons, πρόκειται για την πιο προσωπική δουλειά της μέχρι σήμερα, χαρακτηρίζοντας το project ως «γεμάτο αποχαιρετισμούς».

Το πρώτο δείγμα του Lives Outgrown ήρθε την περασμένη εβδομάδα μέσα από το “Reaching Out”, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε και το single “Floating on a Moment”. Την παραγωγή του LP ανέλαβε ο James Ford, με τα κομμάτια να έχουν γραφτεί και ηχογραφηθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.

Η Gibbons είχε προηγουμένως κυκλοφορήσει και δύο συνεργατικούς δίσκους, το Out of Season με τον Rustin Man το 2002 και το Henryk recki: Symphony No. 3 (Symphony of Sorrowful Songs) μαζί με την Polish National Radio Symphony Orchestra το 2019. Ο τελευταίος δίσκος των Portishead ήταν το Third του 2008.

https://open.spotify.com/album/0YC5MWwUmsTpJrRumtBdZA?si=n2XNLkKITRqf3tMtWAck5w

Lives Outgrown Artwork:

 

Lives Outgrown Tracklist:

01. Tell Me Who You Are Today

02. Floating on a Moment

03. Burden of Life

04. Lost Changes

05. Rewind

06. Reaching Out

07. Oceans

08. For Sale

09. Beyond the Sun

10. Whispering Love

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured