Ναταλία Πετρίτη

Τη θρυλική του fedora πρόκειται να κάνει διαθέσιμη για δημοπρασία ο Tom Waits, με στόχο τη στήριξη του αγώνα των απεργών κινηματογραφιστών στο Hollywood. Συγκεκριμένα, η Union Solidarity Coalition (TUSC) διοργανώνει μια online δημοπρασία, με τα έσοδα των πωλήσεων να διατίθενται για την εξασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης των μελών των σωματείων WGA και SAG-AFTRA, που συνεχίζουν τις απεργίες τους.

Πέρα από το καπέλο του Waits, στη δημοπρασία θα είναι διαθέσιμο και το σενάριο του πρώτου επεισοδίου του Atlanta, με αυτόγραφο του Donald Glover, όπως και το χαβανέζικο πουκάμισο από την ταινία Weird, υπογεγραμμένο από τον Weird Al Yankovic και τον Daniel Radcliffe. Επιπλέον, όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα  personalized κομμάτι από το cast του Bob’s Burgers, ένα δείπνο με τους Bob Odenkirk και David Cross και αντικείμενα των ταινιών Party Girl και Dazed and Confused με αυτόγραφο της Parker Posey.

Η απεργία των εργαζομένων στο Hollywood συνεχίζει δυναμικά όσο εκατοντάδες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές έχουν σταματήσει τα γυρίσματά τους. Ο κλιμακούμενος αγώνας των μελών των σχετικών σωματείων πραγματοποιείται με στόχο τη διεκδίκηση μιας σειράς από αιτήματα, με τα πιο σημαντικά από αυτά να σχετίζονται με την υγειονομική κάλυψή τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή