Ναταλία Πετρίτη

Για την διάγνωσή του με καρκίνο την περασμένη μόλις χρονιά μίλησε για πρώτη φορά ο Josh Homme των Queens of the Stone Age, ο οποίος και έδωσε συνέντευξη στο Revolver και τον Steve Appleford. Χωρίς ο ίδιος να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την περιπέτειά του, ο καλλιτέχνης ανέφερε πως ο καρκίνος αφαιρέθηκε επιτυχώς έπειτα από εγχείρηση.

«Δεν λέω ότι δεν μπορεί να χειροτερέψει. Ποτέ δεν το λέω αυτό και δεν θα το σύστηνα. Όμως λέω ότι μπορεί να γίνει καλύτερα. Ο καρκίνος είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα σε μια ενδιαφέρουσα περίοδο, ξέρεις. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που θα το ξεπεράσω και θα κοιτάζω πίσω σε κάτι απίστευτα σκατένιο – το οποίο θα με έχει κάνει όμως καλύτερο. Είμαι cool με αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Και πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θέλω να τα κάνω», δήλωσε ο Homme.

Η «ενδιαφέρουσα» αυτή περίοδο στην οποία αναφέρεται ο Homme δεν είναι άλλη από αυτήν στην οποία έχασε τον στενό φίλο του, Mark Lanegan, όπως και τον Taylor Hawkins, όσο η ο ίδιος βρισκόταν σε μεγάλη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Brody Dalle, σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους. Ο ίδιος τοποθετήθηκε και για το εν λόγω ζήτημα στη συνέντευξη, αναφέροντας: «Δεν θα μιλούσα ποτέ άσχημα για τη μητέρα των παιδιών μου. Και δεν θα αναφερθώ στα παιδιά μου».

Ο νέος δίσκος των Queens of the Stone, In Times New Roman…, θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή