O "Εlvis" είναι μια μπαλάντα για ένα καυτό καλοκαίρι στην Αθήνα, για μια ασυνεννοησία και τη φαντασίωση του να τραγουδάς με φωνή Εlvis ή Liam για να λύσεις όλα σου τα προβλήματα. Είναι το πρώτο single του επερχόμενου δίσκου There, I said it, που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο από τη Veego Records. Η παραγωγή ξεκίνησε από το δωμάτιο της Bipolia και έπειτα πέρασε στα μαγικά χέρια του Δημήτρη Σταϊκόπουλου (Electricity Sound Studio) που έκανε τη μίξη και όπου η Χρυσάνθη Τσουκαλά έπαιξε τα ντραμς και έδεσε όλο το τραγούδι.

SHORT BIO

H Bipolia ξεκίνησε να μοιράζεται τη μουσική της στους δρόμους του Λονδίνου ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ζει και παίζει στην Αθήνα όπου και ολοκλήρωσε το πρώτο της άλμπουμ. Έχει κυκλοφορήσει ανεξάρτητα διάφορα τραγούδια της, των οποίων την παραγωγή και ενορχήστρωση πραγματοποιεί η ίδια στα δωμάτια που έχει ζήσει μέχρι τώρα.

Η Veego Records κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ 'There, I said it' τον Οκτώβριο ενώ πριν δύο χρόνια κυκλοφόρησε το τραγούδι της 'Call the ambulance' το οποίο παρουσιάζει αυτό που αγαπάμε να βαπτίζουμε DIY, βρωμιά και τρυφερότητα.

Ο ήχος της μετατοπίζεται από το soft indie rocκ με ηλεκτρονικά στοιχεία στο post punk, με το spoken word να εμφανίζεται σε πολλές συνθέσεις της. Στίχοι για κορίτσια επαρχίας και για όσους δεν έχουν λεφτά για ψυχολόγους, δυνατά kicks και μπασογραμμές, attitude και μελαγχολία εντοπίζεις στη μουσική της αλλά και στις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής στην Αθήνα. Εδώ έχει παίξει τέσσερα solo live shows και έχει ανοίξει για διάφορες εγχώριες και ξένες μπάντες όπως The Callas, XOAN, Amalia & the Architects, cumgirl8 κ.ά..

CREDITS

Μουσική και στίχοι: Bipolia
Παραγωγή: Bipolia
Ηχογράφηση: Electricity Sound Studio
Μίξη: Δημήτρης Σταϊκόπουλος
Mastering: Ekelon
Φωνή/Κιθάρες/Μπάσο/Synth: Bipolia
Drums: Χρυσάνθη Τσουκαλά

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή