Οι Αυστραλοί melodic power metallers BLACK MAJESTY θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους στις 27 Ιουνίου μέσω της Γερμανικής Limb Music Products/Diversity Media. Το “Silent Company”, όπως θα λέγεται το άλμπουμ, ηχογραφήθηκε με τον mainman των IRON SAVIOR, Piet Sielck, και τον παραγωγό Endel Rivers.
Στο νέο αυτό δίσκο, η μπάντα αποδίδει κι ενα μικρό φόρο τιμής στην πατρίδα της, διασκευάζοντας το κλασικό Αυστραλιανό τραγούδι “Six Ribbons” που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία στη χώρα το 1978 απο τον Jon English.
Για την προώθηση του δίσκου, οι BLACK MAJESTY θα πραγματοποιήσουν και μια Ευρωπαϊκή περιοδεία. Προσκλήθηκαν επίσης να εμφανιστούν και στο Headbangers Open Air Festival στη Γερμανία στις 8 Ιουλίου μαζί με τους HEATHEN, ATTACKER, DAMIEN THORNE και WIZARD. Εκεί θα γίνει και η επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ στη Γερμανία.