Μαρία Χαμηλάκη

Ο θάνατος του Tito Jackson ανακοινώθηκε από το Entertainment Tonight στις 15 Σεπτεμβρίου. Ενώ η αιτία θανάτου του καλλιτέχνη δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ο πρώην μάνατζέρ του, Steve Manning πιστεύει ότι ο μουσικός υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ οδηγούσε από το Νέο Μεξικό στην Οκλαχόμα. Το PEOPLE αργότερα επιβεβαίωσε τον θάνατο με τον ανιψιό του Siggy.

Οι γιοι του Tito, TJ, Taj και Taryll μοιράστηκαν μια ανάρτηση στο Instagram ανακοινώνοντας τον θάνατό του: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας, Rock & Roll Hall of Famer Tito Jackson δεν είναι πλέον μαζί μας. Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και συντετριμμένοι. Ο πατέρας μας ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος που νοιαζόταν για όλους και για την ευημερία τους.»

«Μερικοί από εσάς μπορεί να τον γνωρίζετε ως Tito Jackson από το θρυλικό Jackson 5, κάποιοι μπορεί να τον ξέρουν ως "Coach Tito» ή κάποιοι ως "Popa Τ." Παρόλα αυτά, θα μας λείψει πάρα πολύ. Θα είναι για πάντα o "Tito Time" για εμάς. Θυμηθείτε να κάνετε αυτό που πάντα κήρυττε ο πατέρας μας και αυτό είναι: Να αγαπάτε ο ένας τον άλλον».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured