Μαρία Χαμηλάκη

Την περασμένη εβδομάδα, οι Linkin Park έκαναν μεγάλο comeback με την ανακοίνωση της προσθήκης της Emily Armstrong ως νέας vocalist και του Colin Brittain ως νέου ντράμερ, που θα πλαισιώσουν τα παλαιά μέλη του συγκροτήματος Mike Shinoda, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell και Joe Hahn.

Ωστόσο, μετά το πρώτο τους show στο Λος Άντζελες και αφού μοιράστηκαν το νέο τους κομμάτι "The Emptiness Machine" και ανακοίνωσαν το επερχόμενο άλμπουμ τους, υπήρξε μεγάλη πόλωση στις αντιδράσεις των fans.

Μία από τις πιο συνήθεις κριτικές ήταν το γεγονός ότι οι Linkin Park διατήρησαν το όνομα της μπάντας τους, παρά την απουσία του αείμνηστου τραγουδιστή Chester Bennington.

«Η Emily Armstrong είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια, αλλά πιστεύω ότι αυτή και οι υπόλοιποι Linkin Park έπρεπε απλώς να ξεκινήσουν ένα νέο project αντί να χρησιμοποιούν το όνομα και τα τραγούδια των Linkin Park. Έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι ορισμένα project αξίζει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και οι Linkin Park είναι ένα από αυτά», αναφέρει μια ανάρτηση στο X.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Chicago's Q101, ο Shinoda παραδέχτηκε ότι τα μέλη του συγκροτήματος φλέρταραν για μια στιγμή με την ιδέα να ανασυνταχθούν με νέο όνομα και με νέα σύνθεση από διαφορετικούς τραγουδιστές που θα εντάσσονταν στο  group ανά περιόδους. Όμως πολύ γρήγορα απέρριψαν την ιδέα «Καθώς η μουσική μπήκε στο επίκεντρο και καταλάβαμε ότι το νέο άλμπουμ είναι ό,τι πιο Linkin Park μπορούσαμε να κάνουμε. Είναι τόσο Linkin Park που αν το ονομάσουμε αλλιώς, τότε θα είμαστε ανόητοι», είπε ο frontman. Πρόσθεσε ότι όταν οι θαυμαστές ακούσουν το υπόλοιπο άλμπουμ, θα κατανοήσουν την απόφαση της μπάντας να συνεχίσει με το όνομα που τηρούσε τις τελευταίες δεκαετίες

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured