Ναταλία Πετρίτη

Δύο ακυκλοφόρητες live εκδοχές των Pennyroyal Tea” και Scentless Apprentice” έδωσαν στη δημοσιότητα τα εναπομείναντα μέλη των Nirvana, ως τμήμα της επερχόμενης Super Deluxe boxset εκδοχής του In Utero.

Τα δύο live tracks ηχογραφήθηκαν σε διαφορετικές συναυλίες, με το “Pennyroyal Tea” να προέρχεται από εμφάνισή τους στο Great Western Forum του Los Angeles στις 30 Δεκεμβρίου του 1993 και το “Scentless Apprentice” να έχει ηχογραφηθεί στο Center Arena του Seattle στις 7 Ιανουαρίου του 1994. Όλα αυτά τρεις μόλις μήνες πριν από την αυτοκτονία του Kurt Cobain.

Η Super Deluxe edition του In Utero του 1993, θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου στα πλαίσια της 30ης επετείου του. Το boxset θα περιλαμβάνει 8 LP με 53 ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα live tracks, όπως και τη remastered εκδοχή του original δίσκου. Μαζί θα υπάρχουν B-sides, όπως τα “Sappy”, “Moist Vagina” και “I Hate Myself And Want To Die”.

Στο boxset περιλαμβάνονται οι live εκδοχές ολόκληρης της setlist των συναυλιών των Nirvana στο Great Western Forum και στο Seattle Center Arena.

Ακούστε τις live εκδοχές των “Pennyroyal Tea” και “Scentless Apprentice” πιο κάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή