Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του τρίτου δίσκου της καριέρας τους ανακοίνωσαν οι Greta Van Fleet, ο οποίος και θα φέρει τον τίτλο Starcatcher. Για να το γιορτάσουν, οι ίδιοι κυκλοφόρησαν ήδη το πρώτο του single, “Meeting the Master”, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω. Το 10-track LP αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Nashville από το συγκρότημα και τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό, Dave Cobb (Brandi Carlile, Jason Isbell & the 400 Unit), με τον κιθαρίστα τους, Jake Kizska, να δηλώνει ότι τα sessions υπήρξαν «πολύ ενστικτώδη». Η μπάντα μάλιστα φαίνεται πως με τη νέα της δουλειά εξερευνά και παλιότερες κυκλοφορίες της, όπως το The Battle at Garden’s Gate του 2021.

Το lead single του δίσκου, “Meeting the Master”, θεωρείται από τους Greta Van Fleet ως μια «σκοτεινή κωμωδία» και ένα «εξωτικό πνευματικό ταξίδι».

Το συγκρότημα πρόσφατα ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική, όπου ο τραγουδιστής τους, Josh Kiszka, υπέφερε από ρήξη τυμπάνου. Οι ίδιοι αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα ωστόσο στα συναυλιακά τους καθήκοντα, εμφανιζόμενοι μάλιστα και με τον Robert Plant.

Το Starcatcher θα κυκλοφορήσει από τις Lava/Republic Records και μπορείτε να το προπαραγγείλετε ήδη.

Starcatcher Artwork:

greta-van-fleet-starcatcher-meeting-the-master-2023-album-cover_p81512

Starcatcher Tracklist:

  1. Fate of the Faithful
  2. Waited All Your Life
  3. The Falling Sky
  4. Sacred the Thread
  5. Runway Blues
  6. The Indigo Streak
  7. Frozen Light
  8. The Archer
  9. Meeting the Master
  10. Farewell for Now

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή