Ναταλία Πετρίτη

Έναν ακόμη δίσκο θέλει να ηχογραφήσει ο Ozzy Osbourne το 2024, πριν να βγει ξανά σε περιοδεία και να επιστρέψει στις συναυλίες πέντε χρόνια μετά από την τελευταία. Φυσικά, αυτά τα χρόνια που ο «Πρίγκιπας του Σκότους» έμεινε εκτός λόγω σοβαρότατων προβλημάτων υγείας, δεν σταμάτησε να ασχολείται με τη μουσική, μιας και χάρισε στο κοινό δίσκους τόσο το 2020, όσο και το 2022.

Η είδηση για την πρόθεση του θρυλικού μουσικού να επιστρέψει στο στούντιο έγινε γνωστή μέσα από συνέντευξή του στο Metal Hammer, όπου αποκάλυψε επίσης ότι υποβλήθηκε στην τελευταία εγχείρηση που έπρεπε να κάνει στη σπονδυλική του στήλη.

«Έκανα όλες τις εγχειρήσεις τώρα, δόξα τω Θεώ. Νιώθω καλά – απλά με κατέβαλε. Πίστευα ότι θα στεκόμουν στα πόδια μου μήνες πριν, δεν μπορούσα να συνηθίσω αυτόν τον τρόπο ζωής, να πηγαίνει πάντα κάτι στραβά. Δεν μπορώ να περπατήσω καλά ακόμα, όμως δεν νιώθω πόνο και η εγχείρηση στη σπονδυλική μου στήλη πήγε σπουδαία».

Οι δίσκοι Ordinary Man και Patient Number 9 του 2020 και 2022 αντίστοιχα κυκλοφόρησαν με παραγωγό τον Andrew Watt. Ο 75χρονος Osbourne αποκάλυψε ότι θα ήθελε να είναι και πάλι παραγωγός στον επικείμενο δίσκο του.

«Έκανα δύο δίσκους πολύ πρόσφατα, όμως θέλω να κάνω άλλον ένα και να βγω ξανά στο δρόμο. Μόλις ξεκίνησα να τον δουλεύω και θα ηχογραφήσουμε στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Θέλω να πάρω το χρόνο μου με αυτόν».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή