Στέλιος Τσουκιάς

Στέλιος Τσουκιάς

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου, ο Στέλιος Τσουκιάς έρχεται με πενταμελή μπάντα στο Σταυρό του Νότου Club για ένα εκρηκτικό live.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 06-03-2025 21:00
Τοποθεσία Σταυρός Του Νότου / Club

Με ένα πρόγραμμα εντελώς καινούργιο, με χαρακτηριστικό ήχο και ταυτότητα, πιο ηλεκτρικό και δυναμικό υπόσχεται να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να τραγουδάμε μαζί του όλο το βράδυ.

Δίπλα του μια all star μπάντα με ταλαντούχους μουσικούς της σύγχρονης ελληνικής σκηνής: η Λαμπρινή Γρηγοριάδου (Γιάννης Αγγελάκας 100oC, Super Stereo) στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Ιάσονας Οικονόμου (Super Stereo) στο ηλεκτρικό μπάσο, ο Πρόδρομος Μυστακίδης (BAiLDSA) στα τύμπανα και pads. Mαζί τους ως 5ο μέλος της μπάντας και ο μοναδικός Θανάσης Τζίνγκοβιτς με την ηλεκτρική του κιθάρα, «ψυχή» των Super Stereo. Το ίδιο βράδυ θα ανέβει στη σκηνή ως guest και η ηθοποιός Ξένια Ντάνια σε ένα νέο τραγούδι που τραγουδούν μαζί με τον Στέλιο Τσουκιά.

Ένα χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου και αφού έχει ολοκληρώσει μια σειρά 13 εμφανίσεων σε διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα, ο Στέλιος επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου έχοντας ετοιμάσει μαζί με την μπάντα του ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο χωρούν νέα και παλαιότερα τραγούδια της προσωπικής τραγουδοποιίας του, εμβληματικά τραγούδια που αγαπάει (Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Παύλος Σιδηρόπουλος, Θανάσης Παπακωνσταντίνου) αλλά και κάποια διαμάντια από την αμερικανική και βρετανική σκηνή που τους αρέσει να παίζουν μαζί.

Ορισμένα από τα νέα τραγούδια που ηχογραφεί τους τελευταίους μήνες θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε πρώτη φορά live εδώ όπως το Μην αργήσεις, των Quasamodo & Νάσου Αρώνη, που τραγουδούν μαζί με την Ξένια Ντάνια και άλλα νέα τραγούδια σε μουσική δική του και στίχους του Αρώνη και δύο ακόμα ταλαντούχων νέων στιχουργών.

Στις 6 Μαρτίου, ο Στέλιος Τσουκιάς και η εκρηκτική του μπάντα έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για μια άχαστη ροκ βραδιά! Ένταση, ρυθμός και pure rock vibes θα μας κάνουν μια μεγάλη παρέα. Μην το χάσεις!

Opening act: Αλέξανδρος Ολύμπιος

Την βραδιά θα ανοίξει ένας νέος καλλιτέχνης, ο Αλέξανδρος Ολύμπιος, που κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική και θα παρουσιάσει τα δικά του τραγούδια.

Ο Στέλιος Τσουκιάς την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο Μην Αργήσεις και μαζί με τη λαμπερή Ksenia Dania μας τραγουδούν ένα απόλυτα ερωτικό κομμάτι. Με την ατμοσφαιρική και ταξιδιάρικη μουσική του Quasamodo και τους γεμάτους συναίσθημα στίχους του Νάσου Αρώνη το νέο τραγούδι έρχεται να δώσει νόημα σε εκείνον τον έρωτα που ελπίζουμε να μην αργήσει, αγγίζοντας τρυφερά όλα μας τα συναισθήματα. Την ιδέα οπτικοποιεί με την κινηματογραφική ματιά της η σκηνοθέτης Μαρθίλια Σβάρνα.

Μαζί του σε αυτό το εκρηκτικό full band live οι μουσικοί:
Θανάσης Τζίνγκοβιτς | ηλεκτρική κιθάρα
Πρόδρομος Μυστακίδης | τύμπανα
Λαμπρινή Γρηγοριάδου | ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Ιάσονας Οικονόμου | ηλεκτρικό μπάσο, φωνητικά

Special Guest | Ξένια Ντάνια
Opening Act | Αλέξανδρος Ολύμπιος

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 10 ευρώ | Στην είσοδο: 12 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 7234567
Για κράτηση θέσης καθημένου επικοινωνείτε στο: 210 9226975
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Εισιτήρια θα διατίθενται και στην είσοδο

Πληροφορίες για τον χώρο - Σταυρός Του Νότου / Club

Το «Club» , η δεύτερη σκηνή του Σταυρού του Νότου, η οποία εγκαινιάστηκε το 1999, με τη σειρά της επέβαλλε τον «ονομαστικό διαχωρισμό της από την πρώτη-αρχική σκηνή του, την οποία στο εξής θα ονομάζουμε «rock stage». Mέσα στα 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, το «Club» φιλοξένησε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής ροκ αλλά και έντεχνης μουσικής σκηνής.

Τηλ.: 210 9226975