Φωτεινή Βελεσιώτου

Μαζί της στη σκηνή το βράδυ αυτό οι:  Eυγένιος Δερμιτάσογλου - Παντελής Θαλασσινός - Λιζέτα Καλημέρη Μίνως Μάτσας - Μανώλης Μητσιάς - Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης– Σταύρος Σιόλας

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στη πρώτη μεγάλη εξωστρεφή συναυλία της και με συντροφιά αγαπημένους φίλους  καλλιτέχνες και την εξαμελή ορχήστρα της  θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια  τώρα την έχουν μαγέψει.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 02-09-2015 21:00
Τοποθεσία Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τραγούδια που άκουγε από μικρή και δοκίμαζε αργότερα στις παρέες και στους μικρούς χώρους που σχεδόν τραγουδούσε ιδιωτικά, αλλά και τραγούδια που ερμήνευσε στις δισκογραφικές της δουλειές και που τα τελευταία χρόνια την αποκάλυψαν στο ευρύ κοινό.
Με αφετηρία το 2008 και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καζαντζή και την Ελένη Φωτάκη με το τραγούδι “Μέλισσες” και φτάνοντας στο σήμερα και την πολύ πρόσφατη συνεργασία της με τον Μίνω Μάτσα και την Ελένη Φωτάκη και την ολοκληρωμένη δισκογραφική τους έκδοση που ήδη αποτύπωσε δύο μεγάλες επιτυχίες  τη “Στάχτη” και το ομώνυμο του άλμπουμ  “Είδα του τρελού τα κλάματα”, η Φωτεινή Βελεσιώτου σχεδιάζει για αυτή τη βραδιά να υπενθυμίσει κάποια τραγούδια από τα οποία ξεκίνησε τη δισκογραφική πορεία της αλλά και να ανατρέξει στα μεγάλα τραγούδια που την διαμόρφωσαν σαν ερμηνεύτρια, τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου  και του Βασίλη Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου και άλλων κλασσικών της εποχής, του Δήμου Μούτση, του Διονύση Σαββόπουλου  αλλά και του Νικόλα Άσιμου, του Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων νεώτερων τραγουδοποιών.
Τη διεύθυνση της ορχήστρας και την ενορχήστρωση των τραγουδιών έχει αναλάβει ο Νίκος Παπαδογιώργος.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι
10 ευρώ στην προπώληση
12 ευρώ ταμείο
14 ευρώ καθήμενοι (1000 άτομα)

Πληροφορίες για τον χώρο - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, το βιομηχανικό μουσείο απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, από τα πιο ενδιαφέροντα στον κόσμο, έχει μετατραπεί σ΄ένα πολυδύναμο χώρο πολιτισμού, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας. Στεγάζεται στο παλιό εργοστάσιο Φωταερίου συνολικής έκτασης 30 περίπου στρεμμάτων, γνωστό ως Γκάζι, δίπλα στον Κεραμεικό και κοντά στην Ακρόπολη. Η σταδιακή μεταμόρφωσή της σε κέντρο μάθησης και φιλοξενίας εκδηλώσεων ποικίλου ενδιαφέροντος, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε ένα χώρο γεμάτο εικόνες, γνώσεις, και συναισθήματα. Η γοητεία μιας άλλης εποχής, που αποπνέει ο χώρος με τα φουγάρα, τα θεόρατα καζάνια (αεριοφυλάκια), τις καμινάδες και τους φούρνους "συνωμοτεί" ευλαβικά στο να καθιερωθεί ως "εργοστάσιο" προστασίας και παραγωγής της τέχνης, αφού ακόμη και ετυμολογικά η λέξη gas (προέρχεται από την αρχαία γερμανική galist, αργότερα geist) σημαίνει πνεύμα. Λειτουργεί από το 1999 και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι.

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο 210 3461589 - 210 3475518

Πρόσβαση:
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»