Ναταλία Πετρίτη

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία, ο οποίος θα τιτλοφορείται Songwriter. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου από τις Mercury Nashville/UMe και θα περιλαμβάνει original demos του Cash, ηχογραφημένα το 1993. Σε αυτά ο θρύλος της country τραγουδά με την ακουστική του κιθάρα, ενώ συμμετέχουν και ο κιθαρίστας Marty Stuart, ο μπασίστας Dave Roe και ο drummer Pete Abbott. Ακούστε το κομμάτι Well Alright”, που αποτελεί το lead single του δίσκου.

Το concept και η οργάνωση για την κυκλοφορία του δίσκου Songwriter είναι έργο του γιού του καλλιτέχνη, John Carter Cash, ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή του μαζί με τον David Ferguson. Αυτός περιλαμβάνει 11 συνολικά κομμάτια, ενώ σε αυτά συμμετέχουν και οι Dan Auerbach των Black Keys, Vince Gill, Waylon Jennings, Ana Cristina Cash, Matt Combs, Mike Rojas, Russ Pahl, Sam Bacco, Kerry Marx και Harry Stinson.

Πριν από τρία χρόνια, ένα ακόμη σπάνιο live album του Johnny Cash, το Bear’s Sonic Journals: Live at the Carousel Ballroom, 4/24/1968, δόθηκε στη δημοσιότητα και κυκλοφόρησε επίσημα. Αυτό είχε ηχογραφηθεί μόλις λίγες μέρες πριν από την εμβληματική συναυλία του Cash στη Folsom Prison.

Songwriter:

01 Hello Out There

02 Spotlight [ft. Dan Auerbach]

03 Drive On

04 I Love You Tonite

05 Have You Ever Been to Little Rock?

06 Well Alright

07 She Sang “Sweet Baby James”

08 Poor Valley Girl

09 Soldier Boy

10 Sing It Pretty Sue

11 Like A Soldier

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured