Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε το νέο video της Mitski για το Star”, το οποίο και περιλαμβάνεται στον δίσκο της The Land Is Inhospitable and So Are We. Για τις ανάγκες του visual, η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώθηκε με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, η οποία βρίσκεται πίσω από παραγωγές όπως το “Happy” στον δίσκο Puberty 2 και τα “The Only Heartbreaker” και “Stay Soft” στο Laurel Hell.  Δείτε το ασπρόμαυρο video, όπου η Mitski κωπηλατεί σε μια λίμνη καλυμμένη από ομίχλη.

Η Mitski βρίσκεται αυτή την περίοδο σε περιοδεία στην Ευρώπη, στα πλαίσια της προώθησης του νέου της δίσκου. Το “Star” είναι το τρίτο track από το The Land Is Inhospitable and So Are We που αποκτά και μουσικό video, μετά τα visuals των “Bug Like an Angel” και “My Love Mine All Mine”.

Τον περασμένο μήνα, η Mitski μοιράστηκε με το κοινό μια διασκευή του Coyote, My Little Brother”— του κομματιού που έγινε γνωστό μέσα από την ερμηνεία του Pete Seeger στα ‘60s—αλλά και μια νέα εκδοχή του κομματιού της ίδιας, Buffalo Replaced”, στα πλαίσια της Spotify Singles series. Η ίδια γράφει αυτή την περίοδο τη μουσική και τους στίχους της επερχόμενης musical stage production του The Queen’s Gambit.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured