Ναταλία Πετρίτη

Με τον Chris Martin και τον Brandon Flowers συνεργάζονται οι Σκωτσέζοι Travis στο ολοκαίνουριο κομμάτι τους με τίτλο Raze the Bar”. Αυτό αποτελεί το τελευταίο cut του επικείμενου δίσκου τους με τίτλο L.A. Times., ενώ παράλληλα αποτίνει φόρο τιμής στο Black and White Bar της Νέας Υόρκης, που έκλεισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον στιχουργό και τραγουδιστή των Travis, Fran Healy, το bar αποτελούσε μόνιμο στέκι καλλιτεχνών και μουσικών τα τελευταία 30 χρόνια. «Αν έδινες μια συναυλία στο Irving Plaza ή το Webster Hall, κατά πάσα πιθανότητα κατέληγες στο Black and White μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Healy σε σχετικές δηλώσεις. «Ένας από τους ιδιοκτήτες, ο Johnny T, φρόντισε τόσους καλλιτέχνες και μπάντες ανά τα χρόνια. Αν αυτό το μπαρ μπορούσε να μιλήσει, τι ιστορία θα είχε άραγε να πει…».

Οι Travis επέλεξαν για το single artwork του “Raze the Bar” να τραβήξουν μια φωτογραφία με το ίδιο το μπαρ και τους ιδιοκτήτες του, με το κομμάτι να αναφέρεται σε μια fictionalized ιστορία από την τελευταία νύχτα λειτουργίας του.

Το “Raze the Bar” είναι το δεύτερο single του L.A. Times, μετά το “Gaslight” που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured