Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από τη Madonna, παρά να «ντύσει» το νέο της τραγούδι με ένα βιντεοκλίπ από αυτά που συζητιούνται και ποστάρονται στους Facebook λογαριασμούς της ψηφιακής μας εποχής.

Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν στο κλιπ που σκηνοθέτησαν οι Diana Kunst & Mau Morgó -και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να τη δείτε να είναι στη γνωστή της φόρμα δίπλα στον Κολομβιανό Maluma, με τον οποίον συνεργάστηκε για το "Medellín" (το τραγούδι έχει μάλιστα ως τίτλο την πόλη από όπου κατάγεται).

Σύμφωνα με την ίδια τη Madonna, το "Medellín" γεννήθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όπου πέρασε σημαντικό διάστημα τα τελευταία χρόνια: «βρήκα τη φυλή μου εκεί, έναν μαγικό κόσμο γεμάτο με απίθανους μουσικούς, που ενίσχυσαν την πίστη μου ότι η μουσική συνδέεται πραγματικά με την ψυχή του σύμπαντος».

Το "Medellín" είναι η πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ Madame X, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου. Πριν από αυτό, η Madonna θα εμφανιστεί live στον τελικό της Γιουροβίζιον 2019 (18 Μαΐου), στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Στη δισκογραφία της Βασίλισσας της Ποπ θα διαδεχθεί το Rebel Heart του 2015 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #1, Ιαπωνία #8, Ελλάδα #3).

{youtube}xAxNaLAR2to{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured