Ήταν 2014 όταν η FKA Twigs έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με το άλμπουμ LP 1, κερδίζοντας όχι μόνο καλές κριτικές (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), αλλά και αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία (Βρετανία #16, Η.Π.Α. #30, Αυστραλία #30, Γαλλία #94, Γερμανία #50, Ιαπωνία #109). Έκτοτε, ωστόσο, δεν έχει βγάλει παρά ένα ΕΡ το 2015, το M3LL155X (Η.Π.Α. #63, Γαλλία #184) και ένα non-album single το 2016 -το "Good To Love", που δεν είχε καμία τύχη στα διεθνή charts.

Τώρα, στα 31 της πλέον, η Tahliah Debrett Barnett από το Cheltenham της Αγγλίας, φαίνεται επιτέλους βέβαιη για το βήμα αριθμός 2. Και μας δίνει μια πρώτη γεύση με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Cellophane": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Andrew Thomas Huang.

Το "Cellophane" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ, το οποίο μπορεί και να το δούμε μέσα στο 2019, από τη Young Turks. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία διαθέσιμη, σε επίσημο τουλάχιστον επίπεδο.

«Έπρεπε να γκρεμίσω κάθε διαδικασία στην οποία είχα βασιστεί μέχρι σήμερα», δήλωσε -κάπως αινιγματικά- η FKA Twigs, «να πάω βαθύτερα, να ξαναχτίσω, να αρχίσω ξανά».

{youtube}YkLjqFpBh84{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured