Αναστασία Τουρούτογλου

Η τραγουδίστρια Reda el- Fouly από την Αίγυπτο έκανε το λάθος να κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ για το τραγούδι της "Sib Eddi" (δηλαδή «Κάτω τα χέρια»). Το αποτέλεσμα; Να καταλήξει στην φυλακή καθώς το βίντεο θεωρήθηκε από τις αρχές προκλητικό και χυδαίο. 

Στο βιντεοκλίπ η Fouly και ο παρτενέρ της, ο οποίος είναι και ο σύντροφος της στην πραγματική ζωή, χορεύουν και τραγουδούν σε πόζες που κρίθηκαν ακατάλληλες, ενώ ακόμα μεγαλύτερες είναι οι ενστάσεις που εκφράζονται από το κατηγορητήριο ως προς την εμφάνιση της τραγουδίστριας. Το μήκος της φούστας και το ντεκολτέ θεωρήθηκαν εξίσου προκλητικά με το νόημα των στίχων που μιλάνε για μια σεξουαλική παρενόχληση η οποία όμως φαίνεται πως απολαμβάνεται από το θύμα.   

Το κερασάκι στην τούρτα του παραλογισμού πάντως είναι ότι οι αρχές αναζητούν και τον σύντροφο της Fouly αλλά και τον κάμεραμαν για να τους συλλάβουν και αυτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια αντιμετωπίζεις ποινές για ακολασία και προσβολή των ηθών και η δίκη της θα γίνει σε 4 ημέρες.

{youtube}DSmXZfdP6io{/youtube}

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured