Αναστασία Τουρούτογλου

Ο John Legend που έχει και στο παρελθόν δηλώσει ότι τον προβληματίζει βαθιά το ζήτημα των μαζικών κρατήσεων στις φυλακές της Αμερικής ίδρυσε πλέον την οργάνωση Free America, μια δικιά του πρωτοβουλία η οποία σαν στόχο έχει να κάνει την ζωή των Αμερικανών κρατούμενων στις φυλακές υψίστης ασφαλείας όσο το δυνατόν πιο εύκολη.
 
Έτσι λοιπόν εκτός από την παράπλευρη δράση του σε αυτόν τον τομέα ο βραβευμένος με όσκαρ μουσικός θα βρεθεί την Πέμπτη που μας έρχεται στις φυλακές της πόλης Austin στην πολιτεία του Τέξας προκειμένου να τραγουδήσει ζωντανά για τους φυλακισμένους αλλά και για να λάβει μέρους σε ένα συνέδριο που θα γίνει εκεί με θέμα το δικαστικό σύστημα στην συγκεκριμένη πολιτεία. 
 
Ο Legend ανακοίνωσε ότι μέσα στον Απρίλιο θα ταξιδέψει και στην Καλιφόρνια όπως και στο Washington D.C όπου θα διοργανώσει ένα event με θέμα την εγκληματολογία. 
 
Ο ίδιος μίλησε και για τους λόγους που τον έχουν ωθήσει στο να ασχοληθεί τόσο στενά με τα παραπάνω ζητήματα υποστηρίζοντας πως θεωρεί το πρόβλημα των φυλακών αλλά και το θέμα των μαζικών κρατήσεων ως μια από τις αιτίες που έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην Αμερικανική κοινωνία. «Καταστρέφει οικογένειες, καταστρέφει κοινωνία, είμαστε η χώρα με το μεγαλύτερο πρόβλημα στον κόσμο κι αν το κοιτάξεις σε βάθος θα δεις πως ο λόγος που έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε  φτάσει είναι ότι σαν κοινωνία έχουμε κάνει μερικές πολύ λάθος επιλογές τόσο πολιτικά όσο και νομοθετικά.».
 
 

{youtube}LeZpx4rY4RY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured