Αναστασία Τουρούτογλου

Κι αφού οι κύκλοι της showbiz βαρέθηκαν να συζητάνε κατά πόσο η τούμπα της Madonna στα Brit Awards ήταν στημένη ή αληθινή η βασίλισσα της ποπ έπρεπε να βρει κάτι καινούργιο για να προκαλέσει και πάλι το κοινό. 

 
Η προχθεσινή εμφάνιση της στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella την στιγμή που ο Drake είχε μόλις ερμηνεύσει ένα νέο τραγούδι το οποίο αφιέρωσε σε εκείνη ήταν μεν προγραμματισμένη αυτό όμως που συνέβη όταν η Madonna τον πλησίασε από πίσω μάλλον δεν ήταν.
 
Αυτό αν κρίνουμε πάντα από την έκφραση που στο πρόσωπο του διάσημου ράπερ την ώρα που εκείνη έσκυψε από πάνω του, τον ακινητοποίησε και του έδωσε ένα ρουφηχτό/δαγκωτό φιλί στο στόμα. 
 
Η αντίδραση του βέβαια έχει συζητηθεί από του πάντες,σε στιλ «Ότι τι δηλαδή; Σε χαλάει η Madonna;», παρ' όλα αυτά ο ίδιος πήρε αμέσως θέση λέγοντας ότι η γκριμάτσα που έκανε στο πρόσωπο δεν ήταν επειδή σιχάθηκε αλλά επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
 
Πρώτον: Drake, όταν έκανες την γκριμάτσα είχε σταματήσει να σε φιλάει οπότε μπορούσες να αναπνεύσεις κανονικά. Δεύτερον: Ορίστε τι παθαίνει η σταρ όταν χασμουριόμαστε πλέον με τους δίσκους της. 
 
 

{youtube}fE56PD0dIvE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured