Ναταλία Πετρίτη

Τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department, κυκλοφόρησε η Taylor Swift, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της έλευσής του κατά τη διάρκεια των Grammy Awards 2024. Το follow-up του Midnights που περίμεναν διακαώς οι Swifties σε παγκόσμιο επίπεδο ανοίγει με μια συνεργασία της τραγουδίστριας και στιχουργού με τον Post Malone, ενώ περιλαμβάνει και μια συνεργασία με την Florence and the Machine, στο mid-album cut Florida!!!”. Η Swift συνεργάστηκε για τον νέο δίσκο με τους go-to παραγωγούς της τα τελευταία χρόνια: τον Jack Antonoff των Bleachers και τον Aaron Dessner των National. Ακούστε τον δίσκο πιο κάτω.

Για τις ανάγκες του The Tortured Poets Department, η Swift συνεργάστηκε με τους recording engineers Laura Sisk και Jonathan Low, τον βραβευμένο με Grammy Serban Ghenea, τον drummer των Wilco, Glenn Kotche, τον μουσικό εγχόρδων Rob Moose, τη βιολονίστα Galya Bisengalieva, τον πιανίστα Thomas Bartlett (aka Doveman), και τον επί χρόνια συνεργάτη του Post Malone, Louis Bell. Στον δίσκο συμμετέχει και ο Bryce Dessner των National, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των Bleachers (Zem Audu, Mikey Freedom Hart, Sean Hutchinson, Michael Riddleberger και Evan Smith).

Η Swift αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα το music video του “Fortnight”, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Avopolis.

Ανάμεσα στο Midnights και το The Tortured Poets Department, η Swift κυκλοφόρησε δύο επανηχογραφημένους δίσκους της, τα Speak Now (Taylor’s Version) και 1989 (Taylor’s Version). Το ίδιο διάστημα ξεκίνησε να δουλεύει για την γιγαντιαία περιοδεία της, την Eras Tour. Αυτή θεωρείται σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured