φωτογραφία: Hajo Mueller

Ήταν Νοέμβρης του 2018 όταν ο Steven Wilson παρέδωσε το τελευταίο του άλμπουμ μέχρι σήμερα, το CD/DVD Home Invasion: In Concert At the Royal Albert Hall (Γερμανία #9), που κατέγραψε μια ζωντανή του εμφάνιση στην περίφημη συναυλιακή αίθουσα του Λονδίνου, τον Μάρτη του '18.

Πρόκειται για την ίδια περιοδεία που ήταν να τον φέρει και στην Ελλάδα, με τη συναυλία ωστόσο να ακυρώνεται λόγω της πύρινης καταστροφής στο Μάτι της Πεντέλης. Πατώντας εδώ, πάντως, μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε εκείνο το διάστημα στον Παναγιώτη Λουκά, δηλώνοντάς του ότι οι Metallica είναι το μεγαλύτερο ...underground(!) συγκρότημα.

Τώρα, ο 51χρονος Άγγλος δημιουργός επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα καινούριο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων, για τη live εκδοχή του τραγουδιού "Song Of Unborn" (από το άλμπουμ του 2017 To The Bone), συνεχίζοντας έτσι το promo για το περσινό του άλμπουμ: το σκηνοθέτησε ο Jess Cope και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Πήρα βασικά την περίφημη φράση του Carl Sagan ότι είμαστε όλοι μας φτιαγμένοι από άστρα», εξήγησε ο Cope, «και χρησιμοποιώντας αφηρημένες εικόνες και διαφορετικά στυλ animation αναπαρέστησα την ανθρώπινη μορφή να αναπτύσσεται στο εσωτερικό ενός σώματος, αντί να περιοριστώ στη μήτρα».

{youtube}YXki_m6bF7o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured