Αναστασία Τουρούτογλου

Οι Rolling Stones αυτό τον καιρό βρίσκονται σε περιοδεία στη Νότια Αμερική. Με αυτή την ευκαιρία πρόσθεσαν στο πρόγραμμα τους έναν σταθμό, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους πολύ λίγους που τους ξέφυγαν όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας τους.

Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mick Jagger "Vinyl", ο ίδιος παρέα με τον Κeith Richards, τoν Charlie Watts και τον Ronnie Wood ετοιμάζονται να κάνουν στάση στην Αβάνα της Κούβας για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Όπως αναφέρεται στο rollingstones.com η συναυλία θα είναι δωρέαν για το κοινό (!), θα πραγματοποιηθεί στο Ciudad Deportiva de la Habana και θα είναι η πρώτη υπαίθρια συναυλία στη χώρα από τη βρετανική μπάντα.

Οι Rolling Stones, δηλώνουν για αυτό τον ιστορικό σταθμό στην περιοδεία τους: «Έχουμε πραγματοποιήσει συναυλίες σε πολλά μέρη κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας μας, αλλά αυτή η εμφάνιση στην Αβάνα θα είναι ένα γεγονός ορόσημο για εμάς, και, ελπίζουμε, για όλους τους φίλους μας στην Κούβα.».

Η συναυλία των Stones στην Αβάνα έχει πάρει ήδη το όνομα «Το «Κοντσέρτο για τη Φιλία» και θα κινηματογραφηθεί από την εταιρεία παραγωγής JA Digital με τον Paul Dugdale στη σκηνοθεσία και τους Simon Fisher και Sam Bridger ως παραγωγούς», όπως διαβάζουμε στο site του συγκροτήματος.

{youtube}9on2iBy5Ez8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured