Αναστασία Τουρούτογλου

Τελικά οι φίλοι της επιτυχημένης σειράς ταινιών The Fast And The Furious ήταν μάλλον πολύ περισσότεροι απ' όσους φαντάζονταν όσοι σνομπάρουν τον mainstream κινηματογράφο δράσης και ο αναπάντεχος θάνατος του Paul Walker τους συσπείρωσε. 

Δεν είναι δηλαδή μόνο το ρεκόρ των 800.000.000 δολαρίων στο παγκόσμιο box office που σημείωσε η ταινία –η 7η κατά σειρά– στις 20 περίπου μέρες στις οποίες παίζεται, μα και η κυριαρχία του "See You Again" στα αμερικάνικα charts: ένα τραγούδι που τόσο στιχουργικά, όσο και με βάση το βιντεοκλίπ του αποτελεί φόρο τιμής στον Walker, λειτουργώντας παράλληλα και ως γεύση του φιλμ, για όσους δεν το έχουν δει. 

Παρότι πιστώνεται συνήθως στον ράπερ Wiz Khalifa, τους στίχους έχει γράψει ο Charlie Puth ο οποίος του κάνει ντουέτο βασισμένος, όπως δήλωσε, «σε κάποιες προσωπικές εμπειρίες».

Το "See You Again" είναι ήδη μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2015 κι εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση, μας αρέσει. Αν και θα μπορούσαμε σίγουρα να αποφύγουμε την εμπειρία να ακούσουμε τον Vin Diesel να το τραγουδά στα φετινά MTV Awards! 

{youtube}RgKAFK5djSk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured