Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Jerermy Allen White να υποδύεται το «Αφεντικό» σε μια νέα ταινία για τον Bruce Springsteen, την σκηνοθεσία της οποίας πρόκειται να αναλάβει ο Scott Cooper, σκηνοθέτης του Crazy Heart με τον Jeff Bridges, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία. 

Με τίτλο Deliver Me From Nowhere, και βασισμένη στο βιβλίο του Warren Zanes Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska, η ταινία θα αφηγείται μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους του Springsteen, τότε πίσω στο 1982, όταν απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, αποτραβήχτηκε στο σπίτι του στο New Jersey και ηχογράφησε μόνος του σε τετρακάναλο κασσετόφωνο τα κομμάτια που τελικά αποτέλεσαν το έκτο άλμπουμ του, Nebraska.

Οι διαπραγματεύσεις για το τελικό cast και τους συντελεστές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα την παραγωγή του βιογραφικού φιλμ θα αναλάβει το "hot-right-now" studio A24.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ίδιος ο Bruce Springsteen καθώς και ο manager του, Jon Landau, θα εμπλακούν ενεργά στο πρότζεκτ.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured