Thrice - Just Breathe

Σε μια συμμετοχή που δεν θα ανέμενες από την Emma, λόγω της πιο straight rock φύσης των Thrice, η ανάγκη για «λίγο» επιπλέον μελωδικότητα, μας προσφέρει μια εκπληκτική συνεργασία. Χωρίς να χάνεται ο δυναμισμός της μουσικής των Thrice, η εύθραυστη ερμηνεία της Emma, πάει εντελώς αλλού ένα ήδη υπέροχο post hardcore τραγούδι. (Δυστυχώς δεν υπάρχει η φωνή της στην ακουστική εκδοχή του τραγουδιού).

Thou, Mizmor, Emma Ruth Rundle – Night (Zola Jesus cover)

Πολύ μακριά από το acoustic folk στυλ της Emma, οι Thou και ο Mizmor υφαίνουν ένα πυκνό drone/sludge/black δίχτυ όπου αφήνει να περάσει ελάχιστο από το φως της φωνής της.

Patrick Shiroishi - A Sparrow in a Swallow's Nest

O Αμερικανο – Ιαπωνέζος σαξοφωνίστας Patrick Shiroishi καλεί την Emma για να ντύσει με την φωνή της και συγκεκριμένα με την spoken word προσθήκη του κειμένου “Paloma", την σινεματική jazz σύνθεση "A Sparrow in a Swallow's Nest".

40 Watt Sun - Reveal (Alternative Version)

Στον τελευταίο δίσκο των 40 Watt Sun, στην πιο deluxe έκδοση της βινυλιακής έκδοσης του, υπάρχει ένα single του κομματιού "Reveal", όπου στην δεύτερη πλευρά θα βρείτε μια πολύ συγκινητική version του τραγουδιού, με την Emma στα δεύτερα φωνητικά.

Chelsea Wolfe ft Emma Ruth Rundle - Anhedonia

Η "Anhedonia" αποτελεί μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες της καριέρας και των δύο καλλιτεχνίδων, σε έναν δύσκολο γρίφο όπου έπρεπε να συνδυαστούν δύο παρόμοια στυλ, με τον στόχο της ισορροπίας να επιτυγχάνεται πλήρως. Το τραγούδι άρεσε σε όλους και ίσως και σε ακόμα περισσότερους, θα ήταν τέλειο να το ακούσουμε στο ερχόμενο live.

 

H Emma Ruth Rundle θα επισκεφτεί ξανά τη χώρα μας ύστερα από 7 χρόνια, όταν βρέθηκε στο πλάι των Wovenhand. Η Αμερικανή τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στην Αθήνα την Δευτέρα 13 Μαΐου στη σκηνή του Κυττάρου και την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη, στη σκηνή του Μύλου. Περισσότερα εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured