Ναταλία Πετρίτη

Μια special performance του Lungs θα παρουσιάσουν οι Florence + The Machine στο BBC Proms για τη 15η επέτειο του δίσκου, με μια πλήρη ορχήστρα μουσικών οργάνων στο πλευρό τους. Η performance θα φέρει τον τίτλο Symphony of Lungs” και θα δοθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, ενώ θα προβληθεί ζωντανά από το BBC Radio 3.

Η Florence Welch θα παρουσιάσει το δίσκο κατά τη συναυλία με backing του Jules Buckley και της ορχήστρας του, ενώ αυτή αναμένεται να ηχογραφηθεί για μελλοντικό broadcast στα BBC Radio 1, BBC TWO και BBC iPlayer.

Το BBC Proms festival είναι ένα event 8 εβδομάδων που εστιάζει στην κλασική μουσική. Θεωρείται το μεγαλύτερο φεστιβάλ κλασικής μουσικής στον κόσμο και θα προσφέρει φέτος στο κοινό περισσότερες από 90 συναυλίες, από τις 19 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο πιο πρόσφατος δίσκος των Florence + The Machine ήταν το Dance Fever του 2022. Η Welch πρόσφατα ωστόσο συνεργάστηκε και με την Taylor Swift στο “Florida!!!”, ένα κομμάτι από το πολυαναμενόμενο The Tortured Poets Department. Η ίδια διασκεύασε και το κομμάτι “White Cliffs of Dover” για το soundtrack του Jack Antonoff στη σειρά The New Look.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured