Τους Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson και Jodie Comer φαίνεται πως θα δούμε στο πολυαναμενόμενο 28 Years Later, του reboot δηλαδή της νέας τριλογίας του 28 Days Later δια χειρός Danny Boyle.

Σύμφωνα με το Deadline, το 28 Years Later θα είναι το πρώτο κεφάλαιο του zombie franchise, το οποίο και θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με μία νέα τριλογία. Ο original σκηνοθέτης του, Danny Boyle, αλλά και ο σεναριογράφος του, Alex Garland, θα επιστρέψουν στους δημιουργικούς τους ρόλους, ενώ τη δεύτερη ταινία της τριλογίας θα σκηνοθετήσει η Nia DaCosta. Οι δύο παραγωγές θα γυριστούν back-to-back.

Ο Cillian Murphy, που πρωταγωνίστησε στο original 28 Days Later αναμένεται να επιστρέψει ως executive παραγωγός, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο ότι δεν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια on-screen επιστροφή. Την τριλογία ανέλαβε δημιουργικά η Sony Pictures.

Η πρώτη ταινία 28 Days Later κυκλοφόρησε το 2002 με θέμα το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου ιού που μετέτρεπε τους ανθρώπους σε zombies. Το sequel του, 28 Weeks Later, ακολούθησε το 2007 — με τους Boyle και Garland να επιστρέφουν ως executive producers, αλλά με διαφορετικό.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured